Up the Villa (2016)

´Up The Villa´ is bij elke erkende boekhandel in Nederland bestelbaar!

En ook bij:

https://www.boekscout.nl/shop/  

&

www.bol.com  

De goedkoopste manier om Up the Villa te bestellen is via bol.com. Hierbij betaald u geen verzendkosten.


Met voorwoord van John van Zweden

Up the Villa is Nederlandstalig, de hoofdstuktitels zijn Engels

Het boek bevat meerdere kleurenfoto's

Maar liefst 428 pagina's

Eigen omschrijving:

Up the Villa is een compleet boek over Aston Villa. In dit boek duik ik in de hele geschiedenis van de club. Alle gewonnen cups en titels, het ontstaan van de bijzondere clubkleuren (alsook van de club zelf natuurlijk), alles over Villa Park en eigenlijk alles wat je maar wilt (moet) weten over deze bijzondere club. Dit alles meng ik met een eigengemaakt sausje, dus veel verhalen over wat ik zelf aan de overkant van de Noordzee zoal in bijna twintig jaar heb meegemaakt. Het boek eindigt ietwat drastisch met een degradatie.

Zelf vond ik de prijs nogal aan de hoge kant, hierover heb ik echter niets te vertellen gehad. Maar het boek is met 428 pagina's omvangrijk en bevat bovendien meerdere kleurenfoto's, waardoor de drukkosten natuurlijk duurder zijn dan bij een gemiddeld boek. 

Het was mijn eerste boek en hij is gelukkig met zeer veel enthousiasme ontvangen en ik ben er dan ook bijzonder trots op. Het heeft me veel gebracht. Uiteraard zou ik bij een volgend boek dingen anders doen, hetgeen ik met de opvolger 'Aston Villa's wounded lion' inmiddels ook gedaan heb. Als schrijvertje leer ik ook van gemaakte fouten. Desalniettemin heeft dit boek veel lezers vreugde gebracht en is het absoluut heerlijke leesvoer voor een voetbalfan van welke club dan ook.

Het boek is nog steeds te koop. Een aanrader is om dit via bol.com te doen, dit omdat die website geen verzendkosten vraagt. Graag ontvang ik van lezers reacties, opmerkingen alsook opbouwende kritiek. Mail dit gerust naar ferdidelies@home.nl.

Bedankt voor de mensen die het boek al gelezen hebben, ik hoop dat Up the Villa veel leesplezier geschonken heeft. Voor de mensen die het boek nog lezen gaan: veel plezier!

Up the Villa!

www.ferdidelies.nl (since 2010)  |  ferdidelies@home.nl